ZRSObit - program donacija

Zagrebački računalni savez
   
Trenutno stanje - preuređenje zaustavljeno - u očekivanju sudske presude
 
{{phase.name}}
{{donation_status.percentage | customNumber:0 }}%
{{donation_status.goal_amount | customCurrency}} - {{donation_status.remaining_amount | customCurrency}}

Ostvareni iznos: {{donation_status.current_amount | customCurrency }} | Ciljani iznos: {{donation_status.goal_amount | customCurrency }} | Preostali iznos za ostvariti: {{donation_status.remaining_amount | customCurrency }} | Ostvareni udio: {{donation_status.percentage | customNumber:2}}%

Zahvaljujemo donatorima!

Centar mladih programera

ZRSObit je donacijski novčić za poticanje hrvatske darovitosti, a uvodi se sa svrhom uređenja centra mladih programera te potpore projektima i programima skrbi o darovitim učenicama i učenicima, osobama sa smanjenom pokretljivošću, umirovljenicima, studentima i građanstvu.

Tko može donirati?

Donatorski lanac je namijenjen fizičkim i pravnim osobama iz domovinske i iseljene Hrvatske te svim drugim dobrim ljudima i poduzećima u svijetu.

Doniranje bez ZRSObit novčića

Izborom ove opcije donirati se mogu i iznosi koju su manji od vrijednosti 1 ZRSObita (1 Zb = 25 EUR).
To su redom iznosi od 1, 2, 5, 10 ili 15 EUR.


Doniraj bez narudžbe ZRSObita

Doniranje uz narudžbu ZRSObit novčića

Osnovna jedinica od 1 ZRSObita ima vrijednost od 25 EUR, a kao nešto veći srebrni apoeni pojavljuju se još i e-novčići od 5 i 10 zrsobita. Najveći primjerci su predočeni srebrnim apoenom od 20 ZRSObita i zlatnim od 100 ZRSObita (2500 EUR). Unos nekog drugog željenog iznosa pretvara se u odabir odgovarajuće kombinacije, sastavljene od najvećih dostupnih te manjih apoena, koja se može dodatno prilagoditi.



Doniraj uz narudžbu ZRSObita

Zahvala donatorima

Nakon primljene uplate donatoru se upućuje posebna zahvala i izabrani ZRSObit (e-novčić) kao fizički apoen, u stvarnoj veličini i težini. Donacijska kampanja u medijima započela je u travnju. Projekt ima četiri faze, a početak 1. faze radova najavljen je za Svjetski dan mladeži 10. studenog 2016. godine.

Bit će to znak pažnje za dobro raspoloženje i dugo sjećanje, a spisak zrsobitnih dobročinitelja ili dobrozrsobitnih činitelja sa svakom promjenom bit će trajno objavljen na pokroviteljskoj traci u novouređenom prostoru i na našoj web stranici, zajedno s generalnim i svim drugim pokroviteljima.






Jedan od prvih donatora je i Kristijan Rahimovski - superiorni vokalni izvođač naše pjesme "Programeri luduju", posvećene darovitim učenicima.



Klik = glava/pismo

Kako sudjelovati?

Nakon popunjavanja obveznih polja u pruženom OBRASCU dokument se potvrđuje putem sučelja i prihvaća na službenu e-mail adresu Saveza.

Svaka dobrozrsobitna pravna ili fizička osoba (pojedinačni donator) dobit će povratni e-mail kojim se potvrđuje status donatora predbilježenih za upis u ZRSovu donatorsku knjigu - ZRSOBITER'S BOOK.

Kao potvrda se na e-mail dostavlja PDF preslika svoje Odluka o donaciji s izabranim donacijskim iznosom i pripadajućim apoenima uz Račun s podacima za uplatu u korist Zagrebačkog računalnog saveza.


BUDITE I VI
DOBRO-ZRSOBITNA OSOBA
ZA POTICANJE DAROVITOSTI

i Vašom odlukom sudjelujte
u ovom jedinstvenom načinu potpore
popularizaciji i poticanju darovitosti